KUNDER

KUNDER

 

Våra kunder återfinns i privat näringsliv och offentlig sektor; omfattande både kommunala och statliga kunder. Vi jobbar branschöverskridande, och inom både industri- och tjänstesektorn.

 

Typiskt för oss är att våra kunder är återkommande, och att man som nöjd kund breddar sina inköp till flera av Coachworks verksamhetsområden. s

 

Så tycker våra kunder (genomsnittlig betyg på en skala från 0-10 där 10 är högsta betyg):

 

 

CHEFSCOACHING betyg i genomsnitt: 8,8

 

KARRIÄRCOACHING betyg i genomsnitt: 8,5

 

REKRYTERINGSUTBILDNNG betyg i genomsnitt: 8,8

 

 

Så tycker våra kunder:

 

"Åsa har utbildat 40 av våra chefer i rekryteringsprocessen med särskild tonvikt på intervjuteknik och den kommunikativa processen. Detta genomfördes på ett mycket positivt sätt med bra övningar så att alla fick med sig praktiska verktyg oavsett om man är van eller oerfaren rekryterare. Åsa är grundlig och noggrann och gav en mycket väl genomarbetad utbildning under en heldag"

 

/Madeleine Andersson, kommunchef Askersunds kommun

 

 

 

"Vi kan starkt rekommendera Coachworks rekryteringsutbildning. Utbildningen passade oss perfekt med ett intensivt upplägg som innefattade både teori och praktiska övningar. Vi kommer att konsultera Coachworks fler gånger."

 

/Johan Lindström, partner Nextstore AB

 

 

 

INSPIRATIONSFRUKOSTAR

 

Coachworks erbjuder regelbundet inspirationsfrukostar där vi bjuder på kompetensmässiga godbitar utifrån vår erfarenhet inom ledarskap, coaching och rekrytering.

 

Vill du veta mer eller göra en intresseanmälan direkt? Kontakta Åsa på tel 0702935940 alt asa.molnar@coachworks.se

Copyright © COACHWORKS SWEDEN AB 2017